Search results for "memek kesempitan pele"


Tante Genit

Cat: Cerita Lucah | By: on 31st July 2015 | 2505 Views | No Comments

Yuli, 29 tahun, adalah seorang ibu rumah tangga dengan 2 orang anak 3 dan 5 tahun. Suaminya, Herman, 36 tahun, adalah karyawan dari salah satu perusahaan swasta besar di Bandung. Perawakan Yuli sebetulnya biasa saja seperti kebanyakan. Yang membuatnya menarik adalah bentuk tubuhnya yang sangat terawat. Buah dadanya tidak terlalu besar, tapi enak...

[Read More]

Foto Hot – Memek Perawan awek Malang

Cat: Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 29th January 2017 | 4284 Views | No Comments

Malay Bogel,Gambar Bogel,Cerita Lucah - Foto Hot - Memek Perawan awek Malang - Wanita Cari Batang,Foto Amput awek Indonesia Young,Amoi Gosok Pantak KT WhatsApp,Cibai Sedap,Awek18sx,Sayangku Bogel,Sedapnya Burit,Makcik Telanjang ...

[Read More]

Ibu Dahlia

Cat: Cerita Lucah | By: on 19th April 2015 | 2728 Views | No Comments

Hai.....nama gua Ricky. Kejadian ini terjadi waktu gua kelas 2 SMA. Gua anak yang pemalu. Di sekolah gua ada guru Bhs. Indonesia yang cakep banget. Semua teman cowok gua paling seneng kalo ada pelajaran tsb. Soalnya ibu gurunya cakep banget, namanya ibu Dahlia. Nggak terlalu tinggi, wajar ajalah.... Tapi body-nya wuuiiihhhh........kayak gitar...

[Read More]

Amoi malang

Cat: Cerita Lucah | By: on 21st August 2015 | 6354 Views | No Comments

(klik sini untuk video)Aku seorang.....pensyarah kat salah satu IPTS sekitar KL...dan aku memang gila seks ...walau pun belum pernah....explore cipap 'spesis' tu aku dah selalu pancut pakai tangan....hampir tiap hari... Aku sentisa cari peluang so bila situasi ni berlaku aku pun cuba untuk "mengambil kesempatan dalam kesempitan".My first adventure...

[Read More]

Seks Bersama Jururawat Di Rumah

Cat: Cerita Lucah | By: on 20th April 2015 | 9224 Views | No Comments

Seks Bersama Jururawat Di RumahAku adalah seorang jururawat lelaki di sebuah rumah sakit di swasta. Walaupun agakganjil lelaki berjawat jawatan sebagai jururawat tapi itu yang nyata. Kerja giliranmalam di hospital tempat aku bekerja bermakna aku harus menjaga dua buah ward yangbersebelahan. Di samping itu aku ditugaskan dengan dua orang pembantu...

[Read More]