Search results for "crta stim xxx"


Gambar Bogel Awek Melayu Pelajar UITM Bertudung

Cat: Gambar Bogel | By: on 8th July 2017 | 497 Views | No Comments

gambar melayu photo sex awek pelajar Universiti Teknologi MARA malaysia, bogel sex budak uitm bogel xxx, awek melayu tangkap gambar bogel xxx, awek uitm tudung bogel tumblr, bertudung sex, Blog gambar awek sekolah bogel burit bulu tetek besar, malayu porno tudung pepek tebal anuwap, wapdam xxx, bokep pelajar korea,...

[Read More]

cerita lucah bus stop

Cat: Cerita Lucah | By: on 16th April 2015 | 5090 Views | No Comments

Aku ni seorang pemalu. So tak de lah teman-teman perempuan ni, walaupun ketika di ipt dulu.So apa yang nak aku ceritakan ni adalah kisah aku naik bas mini.Mula kerja lepas graduate, tahulah mana ada duitkan untuk beli kenderaan sendiri. So bas minilah jawapannya. Pendekkan cerita ya, mungkin ramai yang tahu macamana hal bas mini kat kl yang sesak...

[Read More]

Teresa

Cat: Cerita Lucah | By: on 26th July 2015 | 3944 Views | No Comments

Aku bekerja di sebuah syarikat kewangan di Shah Alam...aku bertugas dibahagian memproses loan sewa-beli kereta...kiranya aku ni kira glamour jugak pasai customer asyik bodek aku untuk lulus loan depa cepat... Satu hari tu aku telah didatangi oleh seorang gadis cina untuk loan kereta Perdana . Kira used car la tu...Masa dia masuk ke pejabat aku...

[Read More]

Cerita Lucah Awek Kebaya

Cat: Cerita Lucah | By: on 30th July 2015 | 7401 Views | No Comments

Kisah yang ingin aku ceritakan ini adalah kisah benar yang berlaku satu tahun dulu, masa aku kerja di Kuala Lumpur, sebaik sahaja menamatkana pengajian kat salah satu ipt di sana juga.. Aku ni seorang pemalu. So tak de lah teman-teman perempuan ni, walaupun ketika di ipt dulu.So apa yang nak aku ceritakan ni adalah kisah aku naik bas mini.Mula...

[Read More]

Tangga

Cat: Cerita Lucah | By: on 21st April 2015 | 4481 Views | No Comments

Hello,ini aku ceritakan satu kisah yang berlaku dalam hidup aku. mula-mula tu aku rasa tension sangat sebab tak tahu nak buat apa,so aku pun duduk kat tangga di apartmen aku.aku selalunya kalau tension sangat aku akan hilang tension aku dengan melancap.jadi hari tu aku pun melancap dekat tangga. bila aje sampai kat tangga aku terus buka seluar aku...

[Read More]

Cerita Lucah Seks Bebas Dengan Izan

Cat: Cerita Lucah | By: on 21st July 2015 | 22346 Views | No Comments

Nama panggilan ku Wan dan kisah ini terjadi pada tahun 1995. Waktu itu aku baru saja 17 tahun dan sedang tunggu keputusan SPM. Jadi aku pun bekerja sebagai kerani disebuah syarikat swasta dekat dengan Jalan Pekeliling, KL. Oleh kerana merasakan yang aku ni dah dewasa, aku pun berpindah dari rumah ibubapa dan menyewa bilik bujang. Walhal rumah...

[Read More]

Amoi budak sekolah

Cat: Cerita Lucah | By: on 12th August 2015 | 9163 Views | No Comments

Cerita berlaku pada tahun 1991, pada masa tu aku bekerja pengawal di sebuah pasaraya komtar johor bahru. Ceritanya begini; pada suatu hari sewaktu aku bertugas shift pagi, aku bertugas seperti biasalah, masa tu perniagaan belum bermula lagi,jadi aku buat rondaan sekitar bangunan tersebut, semasa aku buat rondaan di tangga kecemasan aku ternampak...

[Read More]

Amoi Office

Cat: Cerita Lucah | By: on 26th April 2015 | 13220 Views | No Comments

amoi ni tinngi gak… selalu datang kerja pakai skirt pendek-pendek.. yang aku tahu dia ni dah ada boifren, biasa la.. kalau amoi cantik + seksi cam ni mesti la ada balak nak sapu… aku lak macam biasa, perangai aku ni suka menyakat staf-staf aku… kekadang tu selamba aje aku duduk satu kerusi ngan amoi ni.. sampai dia yang termalu….. aku buat...

[Read More]

Gila Batang

Cat: Gallery Bogel, Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 23rd August 2017 | 176 Views | No Comments

Malay Bogel,Gambar Bogel,Cerita Lucah - Gila Batang - Wanita Cari Batang,Foto Amput awek Indonesia Young,Amoi Gosok Pantak KT WhatsApp,Cibai Sedap,Awek18sx,Sayangku Bogel,Sedapnya Burit,Makcik Telanjang Ini adalah kali pertama aku menceritakan pengalaman sex aku di web ini. Aku ni bukannya pandai sangat nak cerita, tapi aku buat sekadar yang...

[Read More]

cerita lucah di rumah sewa

Cat: Cerita Lucah | By: on 13th April 2015 | 6366 Views | No Comments

Dulu mak aku bagi sewa rumah aku kat budak-budak perempuan kerja kilang.masa tu aku sekolah lagi jadi tak ada apa-apa la.diorang ni semua tu daripada aku,ada la dalam 1-3 tahun.aku sebab kuat study jadi aku tak fikir sangat tentang benda-benda tak elok walaupun aku ni kuat melancap. diorang ni memang seksi-seksi belaka.pakai baju tu kadang-kadang...

[Read More]

Anak Mami

Cat: Cerita Lucah | By: on 10th April 2015 | 6147 Views | No Comments

Aku memang selalu dah 'make love' ..... ngan bohsia aku tak main la... biasanya ngan awek orang, bini orang and ada gak ngan mak janda....tapi kali ni nak share satu cite ni... best tak best belakang kira la... berlaku pada new year baru ni.. bulan pose tu bib.....Aku kenal awek ni dah setahun lebih... since 1997 lagi.. ada gak aku keluar ngan...

[Read More]

Amoi malang

Cat: Cerita Lucah | By: on 21st August 2015 | 6354 Views | No Comments

(klik sini untuk video)Aku seorang.....pensyarah kat salah satu IPTS sekitar KL...dan aku memang gila seks ...walau pun belum pernah....explore cipap 'spesis' tu aku dah selalu pancut pakai tangan....hampir tiap hari... Aku sentisa cari peluang so bila situasi ni berlaku aku pun cuba untuk "mengambil kesempatan dalam kesempitan".My first adventure...

[Read More]