Di Ratah Mat Saleh Dan Negro 2

9th June 2016 | Cat: Cerita Lucah | 5865 Views | No Comments

Di Ratah Mat Saleh Dan Negro 2 Pagi nya aku bangun awal dan terus pulang untuk mengelak dari pengetahuan kawan kawan setelah memberi isyarat agar tengah hari nanti kami dapat berjumpa di dewan makan. Sebelum melangkah keluar, Simpson menyuruh aku mengambil tablets yang di katakan nya untuk mencegah aku dari hamil.Dua malam berbaki sebelum Simpson pulang aku tidur dengan nya.... More »

Pak Ngah, Syafiq Dan Sara Part 2

2nd June 2016 | Cat: Cerita Lucah | 4468 Views | No Comments

Pak Ngah, Syafiq Dan Sara Part 2 Shafiq menunggu dengan sabar di ruang tamunya. Murni akan tiba sebentar lagi setelah selesai urusan makan tengahhari di gerai makanan ibu dan bapanya. Diamenonton berita tengahhari di TV sambil kadang-kadang menjenguk keluar. Bimbang juga dia kalau Kak Sara dan ayahnya tiba-tiba balik. Mana tahu? Dia sekarang telah berubah menjadi optimistik,... More »

Pak Ngah, Syafiq Dan Sara Part 1

1st June 2016 | Cat: Cerita Lucah | 4553 Views | No Comments

Pak Ngah, Syafiq Dan Sara Part 1 Untuk entah kali keberapanya Shafiq menerima lagi surat cinta dari pelajar perempuan di sekolahnya itu. Sehinggakan naik bosan pula dia dibuatnya. Dia sering diidamkan ramai gadis-gadis mentah di sekolahnya untuk dijadikan kekasih mereka. Malahan, apabila Shafiq ke sekolah lain untuk bertanding sukan pun, ramai gadis-gadis yang menyapanya. Sudah... More »

Riana..Isteri Sahabatku

29th May 2016 | Cat: Cerita Lucah | 4832 Views | No Comments

Riana..Isteri Sahabatku Hazriana Othman. Begitulah nama yang suatu masa sentiasa menjadi sebutan. Seorang ibu beranak satu, namun kalau tidak dikenali, tak ramai yang akan mengatakan dia seorang ibu. Bentuk badan yang masih bergetah, kulit putih melepak, sentiasa menjadi impian indah buat kebanyakan jejaka di syarikat tempat aku bekerja. Namun, sekadar khayalan kerana... More »

Main Dengan Singh

29th May 2016 | Cat: Cerita Lucah | 3693 Views | No Comments

Main Dengan Singh Ini adalah kisah benar aku dengan Ranjit Singh yang aku kenal dalam internet. Okay, biar aku ceritakan sedikit tentang diri aku dulu. Aku dah berumur 33 tahun, dah kahwin dengan 2 orang anak, yang sulung berumur 6 tahun dan yang kedua berumur 3 tahun. Suamiku dah berumur 45 tahun. Aku dengan suamiku ni adalah Pensyarah kat salah sebuah IPT Awam.So... More »

Pak Ngah, Syafiq Dan Sara Part 3

24th May 2016 | Cat: Cerita Lucah | 4054 Views | No Comments

Pak Ngah, Syafiq Dan Sara Part 3 Shafiq duduk termenung menghadap padang bola itu. Kini Murni semakin kerap berkunjung ke rumahnya. Dan dia juga sering ponteng ko-kurikulum. Bukan untuk belajar subjek sains mahupun matematik, tapi belajar subjek ERT (Ekonomi Rumah Tangga) walaupun tak mengikut sylibus yang ditetapkan. “Jauh termenung, skema?” tegur Iskandar. Iskandar adalah... More »

Pak Ngah, Syafiq Dan Sara part 4

23rd May 2016 | Cat: Cerita Lucah | 2418 Views | No Comments

Pak Ngah, Syafiq Dan Sara part 4 Sara merenung rak buku di biliknya. Dahulu, buku-buku di rak itulah yang menjadi santapan harian Sara. Sekarang Sara sudah melupakan aktiviti hariannya itu. Kelas di sekolah pun sudah tak diberi perhatian, terutama semenjak diberi makan pil ajaib En. Ghafar. Entah mengapa kelentitnya kini mudah mengeras, pantatnya mudah berdenyut. Seolah-olah pil... More »

Di Ratah Mat Saleh Dan Negro 1

22nd May 2016 | Cat: Cerita Lucah | 3261 Views | No Comments

Di Ratah Mat Saleh Dan Negro 1 Aku begitu kecewa apabila keputusan S.T.P.M di umumkan kerana walaupun lulus tetapi tidak melayakkan aku untuk menyambung pelajaran ke menara gading. Keluarga ku memberi perangsang agar aku terus mencuba. Pada mulanya aku berhasrat untuk menurutkan kemahuan keluarga ku. Setelah berfikir panjang perasaan malas untuk mentelaah subjects yang sama.... More »

Gambar Bogel Faezah Tutor Bogel

13th January 2016 | Cat: Cerita Lucah | 11866 Views | No Comments

Gambar Bogel Faezah Tutor Bogel Faezah tutor... More »

Gambar Bogel Tunjuk Burit Power Punya

12th January 2016 | Cat: Cerita Lucah | 13003 Views | No Comments

Gambar Bogel Tunjuk Burit Power Punya Tunjuk burit power punya activate... More »

Gambar Bogel Tetek Ranum Sedap Macam Madu

11th January 2016 | Cat: Cerita Lucah | 10349 Views | No Comments

Gambar Bogel Tetek Ranum Sedap Macam Madu Tetek ranum sedap macam madu activate... More »

makcik ku sayang

10th January 2016 | Cat: Cerita Lucah | 7693 Views | No Comments

makcik ku sayang 4 tahun berlalu..masa tuh aku form 4..makcik aku 21..dia tinggal kat umah aku sbb dia bekerja kat KL nih..umah teres kecik jek..so..dia pun share la bilik dgn aku..parents aku n makcik aku tak kisah kot..diorang tak risau..n mmg patut diorang tak risau..sbb aku pun jenis yg baik2 jek..its true..but sexual desire aku sgt tinggi..masa tu..hampir... More »